REYHAN
Özellikler
Menşe | Türkiye |
Kurutma Metodu | Dondurarak Kurutma |
Yetiştirme Yöntemi | Konvansiyonel |
Nem | <4% |
Koruyucu | Hayır |
Besin Değeri 100g*
Enerji(kJ/kcal) | 975/233 |
Yağ (g) | 7,4 |
-Doymuş yağ (g) | 0,5 |
Karbonhidrat (g) | 27,7 |
-Şekerler (g) | 3,8 |
Lif (g) | 16 |
Protein (g) | 31,8 |
Tuz (g) | 0,04 |
FORMATLAR
*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir
UYGULAMA ALANLARI |
Dondurmalar |
İçecekler |
Hazır yemekler |
Soslar |
Baharatlar |
Çorbalar |
Doğal tatlandırıcı |
Dekorasyon |
Freeze-dried reyhan hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Reyhanı en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.
Farklı formatlarda üretebildiğimiz reyhan perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.