FESLEĞEN
Özellikler
Menşe | Türkiye |
Kurutma Metodu | Dondurarak Kurutma |
Yetiştirme Yöntemi | Konvansiyonel |
Nem | <4% |
Koruyucu | Hayır |

Besin Değeri 100g*
Enerji(kJ/kcal) | 975/233 |
Yağ (g) | 6,4 |
-Doymuş yağ (g) | 0,4 |
Karbonhidrat (g) | 26,2 |
-Şekerler (g) | 2,9 |
Lif (g) | 15,4 |
Protein (g) | 30,6 |
Tuz (g) | 0,04 |
FORMATLAR
*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir
UYGULAMA ALANLARI |
Dondurmalar |
İçecekler |
Hazır yemekler |
Soslar |
Baharatlar |
Çorbalar |
Doğal tatlandırıcı |
Dekorasyon |
Freeze-dried fesleğen hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Fesleğeni en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.
Farklı formatlarda üretebildiğimiz fesleğen perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.