FESLEĞEN


Özellikler

MenşeTürkiye
Kurutma MetoduDondurarak Kurutma
Yetiştirme YöntemiKonvansiyonel
Nem<4%
KoruyucuHayır
POMONA - Fesleğen

Besin Değeri 100g*

Enerji(kJ/kcal)975/233
Yağ (g)6,4
-Doymuş yağ (g)0,4
Karbonhidrat (g)26,2
-Şekerler (g)2,9
Lif (g)15,4
Protein (g)30,6
Tuz (g)0,04

FORMATLAR

Yaprak

Toz

POMONA - Fesleğen - Yaprak

Yaprak

POMONA - Fesleğen - Toz

Toz

*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir

UYGULAMA ALANLARI
Dondurmalar
İçecekler
Hazır yemekler
Soslar
Baharatlar
Çorbalar
Doğal tatlandırıcı
Dekorasyon

Freeze-dried fesleğen hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Fesleğeni en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.

Farklı formatlarda üretebildiğimiz fesleğen perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.