TRABZON HURMASI
Özellikler
Menşe | Türkiye |
Kurutma Metodu | Dondurarak Kurutma |
Yetiştirme Yöntemi | Konvansiyonel |
Nem | <4% |
Koruyucu | Hayır |
Besin Değeri 100g*
Enerji(kJ/kcal) | 2063/491 |
Yağ (g) | 0,83 |
-Doymuş yağ (g) | <0,1 |
Karbonhidrat (g) | 105 |
-Şekerler (g) | 84 |
Lif (g) | 25 |
Protein (g) | 4,2 |
Tuz (g) | 0,04 |
FORMAT
*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir
UYGULAMA ALANLARI |
Sağlıklı atıştırmalıklar |
Müsliler |
Granolalar |
Çikolatalar |
Pastacılık |
Dondurmalar |
Gıda bileşeni |
Besin takviyesi |
Freeze-dried Trabzon hurması hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Trabzon hurmasını en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.
Farklı formatlarda üretebildiğimiz Trabzon hurması perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.