TRABZON HURMASI


Özellikler

MenşeTürkiye
Kurutma MetoduDondurarak Kurutma
Yetiştirme YöntemiKonvansiyonel
Nem<4%
KoruyucuHayır
POMONA - Trabzon Hurması

Besin Değeri 100g*

Enerji(kJ/kcal)2063/491
Yağ (g)0,83
-Doymuş yağ (g)<0,1
Karbonhidrat (g)105
-Şekerler (g)84
Lif (g)25
Protein (g)4,2
Tuz (g)0,04

FORMAT

Dilim

POMONA - Trabzon Hurması - Dilim

Dilim

*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir

UYGULAMA ALANLARI
Sağlıklı atıştırmalıklar
Müsliler
Granolalar
Çikolatalar
Pastacılık
Dondurmalar
Gıda bileşeni
Besin takviyesi

Freeze-dried Trabzon hurması hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Trabzon hurmasını en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.

Farklı formatlarda üretebildiğimiz Trabzon hurması perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.