PORTAKAL
Özellikler
Menşe | Türkiye |
Kurutma Metodu | Dondurarak Kurutma |
Yetiştirme Yöntemi | Konvansiyonel |
Nem | <4% |
Koruyucu | Hayır |
Besin Değeri 100g*
Enerji(kJ/kcal) | 1590/380 |
Yağ (g) | 1,3 |
-Doymuş yağ (g) | <0,1 |
Karbonhidrat (g) | 83 |
-Şekerler (g) | 58 |
Lif (g) | 22 |
Protein (g) | 5,6 |
Tuz (g) | <0,01 |
FORMATLAR
*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir
UYGULAMA ALANLARI |
Sağlıklı atıştırmalıklar |
Müsliler |
Granolalar |
Çikolatalar |
Pastacılık |
Dondurmalar |
Doğal tatlandırıcı |
Dekorasyon |
Freeze-dried portakal hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Portakalı en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.
Farklı formatlarda üretebildiğimiz portakal perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.