PORTAKAL


Özellikler

MenşeTürkiye
Kurutma MetoduDondurarak Kurutma
Yetiştirme YöntemiKonvansiyonel
Nem<4%
KoruyucuHayır
POMONA - Portakal

Besin Değeri 100g*

Enerji(kJ/kcal)1590/380
Yağ (g)1,3
-Doymuş yağ (g)<0,1
Karbonhidrat (g)83
-Şekerler (g)58
Lif (g)22
Protein (g)5,6
Tuz (g)<0,01

FORMATLAR

Dilim

Küp

Toz

POMONA - Portakal - 1/2 Dilim

Dilim

POMONA - Portakal - Küp

Küp

POMONA - Portakal - Toz

Toz

*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir

UYGULAMA ALANLARI
Sağlıklı atıştırmalıklar
Müsliler
Granolalar
Çikolatalar
Pastacılık
Dondurmalar
Doğal tatlandırıcı
Dekorasyon

Freeze-dried portakal hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Portakalı en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.

Farklı formatlarda üretebildiğimiz portakal perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.