PANCAR
Özellikler
Menşe | Türkiye |
Kurutma Metodu | Dondurarak Kurutma |
Yetiştirme Yöntemi | Konvansiyonel |
Nem | <4% |
Koruyucu | Hayır |
Besin Değeri 100g*
Enerji(kJ/kcal) | 1527/365 |
Yağ (g) | 3,9 |
-Doymuş yağ (g) | <0,1 |
Karbonhidrat (g) | 80 |
-Şekerler (g) | 50 |
Lif (g) | 19 |
Protein (g) | 10 |
Tuz (g) | 1,5 |
FORMATLAR
*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir
UYGULAMA ALANLARI |
Sağlıklı atıştırmalıklar |
Hazır yemekler |
Soslar |
Çorbalar |
Doğal tatlandırıcı |
Doğal renklendirici |
Gıda bileşeni |
Besin takviyesi |
Freeze-dried pancar hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Pancarı en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.
Farklı formatlarda üretebildiğimiz pancar perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.