PANCAR


Özellikler

MenşeTürkiye
Kurutma MetoduDondurarak Kurutma
Yetiştirme YöntemiKonvansiyonel
Nem<4%
KoruyucuHayır
POMONA - Pancar

Besin Değeri 100g*

Enerji(kJ/kcal)1527/365
Yağ (g)3,9
-Doymuş yağ (g)<0,1
Karbonhidrat (g)80
-Şekerler (g)50
Lif (g)19
Protein (g)10
Tuz (g)1,5

FORMATLAR

Dilim

Küp

Toz

POMONA - Pancar - Dilim

Dilim

POMONA - Pancar - Küp

Küp

POMONA - Pancar - Toz

Toz

*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir

UYGULAMA ALANLARI
Sağlıklı atıştırmalıklar
Hazır yemekler
Soslar
Çorbalar
Doğal tatlandırıcı
Doğal renklendirici
Gıda bileşeni
Besin takviyesi

Freeze-dried pancar hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Pancarı en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.

Farklı formatlarda üretebildiğimiz pancar perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.