KİRAZ
Özellikler
Menşe | Türkiye |
Kurutma Metodu | Dondurarak Kurutma |
Yetiştirme Yöntemi | Konvansiyonel |
Nem | <4% |
Koruyucu | Hayır |
Besin Değeri 100g*
Enerji(kJ/kcal) | 1351/323 |
Yağ (g) | 0,16 |
-Doymuş yağ (g) | <0,1 |
Karbonhidrat (g) | 76,6 |
-Şekerler (g) | 64,2 |
Lif (g) | 2,8 |
Protein (g) | 4,7 |
Tuz (g) | 0,4 |
FORMATLAR
*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir
UYGULAMA ALANLARI |
Sağlıklı atıştırmalıklar |
Müsliler |
Granolalar |
Çikolatalar |
Pastacılık |
Dondurmalar |
Doğal renklendirici |
Dekorasyon |
Freeze-dried kiraz hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Kirazı en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.
Farklı formatlarda üretebildiğimiz kiraz perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.