KARNABAHAR
Özellikler
Menşe | Türkiye |
Kurutma Metodu | Dondurarak Kurutma |
Yetiştirme Yöntemi | Konvansiyonel |
Nem | <4% |
Koruyucu | Hayır |

Besin Değeri 100g*
Enerji(kJ/kcal) | 1431/342 |
Yağ (g) | 3,3 |
-Doymuş yağ (g) | 0,5 |
Karbonhidrat (g) | 65 |
-Şekerler (g) | 25 |
Lif (g) | 24 |
Protein (g) | 23 |
Tuz (g) | 0,4 |
FORMATLAR
*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir
UYGULAMA ALANLARI |
Sağlıklı atıştırmalıklar |
Hazır yemekler |
Soslar |
Baharatlar |
Çorbalar |
Doğal tatlandırıcı |
Gıda bileşeni |
Besin takviyesi |
Freeze-dried karnabahar hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Karnabaharı en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.
Farklı formatlarda üretebildiğimiz karnabahar perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.