İNCİR


Özellikler

MenşeTürkiye
Kurutma MetoduDondurarak Kurutma
Yetiştirme YöntemiKonvansiyonel
Nem<4%
KoruyucuHayır
POMONA - İncir

Besin Değeri 100g*

Enerji(kJ/kcal)1523/364
Yağ (g)4,4
-Doymuş yağ (g)0,8
Karbonhidrat (g)65
-Şekerler (g)56
Lif (g)21,2
Protein (g)6,2
Tuz (g)0,02

FORMATLAR

Dilim

Küp

Toz

POMONA - İncir - Dilim

Dilim

POMONA - İncir - Küp

Küp

POMONA - İncir - Toz

Toz

*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir

UYGULAMA ALANLARI
Sağlıklı atıştırmalıklar
Müsliler
Granolalar
Çikolatalar
Pastacılık
Dondurmalar
İçecekler
Besin takviyesi

Freeze-dried incir hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. İnciri en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.

Farklı formatlarda üretebildiğimiz incir perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.