İNCİR
Özellikler
Menşe | Türkiye |
Kurutma Metodu | Dondurarak Kurutma |
Yetiştirme Yöntemi | Konvansiyonel |
Nem | <4% |
Koruyucu | Hayır |
Besin Değeri 100g*
Enerji(kJ/kcal) | 1523/364 |
Yağ (g) | 4,4 |
-Doymuş yağ (g) | 0,8 |
Karbonhidrat (g) | 65 |
-Şekerler (g) | 56 |
Lif (g) | 21,2 |
Protein (g) | 6,2 |
Tuz (g) | 0,02 |
FORMATLAR
*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir
UYGULAMA ALANLARI |
Sağlıklı atıştırmalıklar |
Müsliler |
Granolalar |
Çikolatalar |
Pastacılık |
Dondurmalar |
İçecekler |
Besin takviyesi |
Freeze-dried incir hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. İnciri en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.
Farklı formatlarda üretebildiğimiz incir perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.