FRAMBUAZ


Özellikler

Menşeİthal
Kurutma MetoduDondurarak Kurutma
Yetiştirme YöntemiKonvansiyonel
Nem<4%
KoruyucuHayır
POMONA - Frambuaz

Besin Değeri 100g*

Enerji(kJ/kcal)1421/340
Yağ (g)4,4
-Doymuş yağ (g)0,2
Karbonhidrat (g)57
-Şekerler (g)34
Lif (g)34,3
Protein (g)7,6
Tuz (g)0,02

FORMATLAR

Bütün

Kırıntı

Toz

POMONA - Frambuaz - Bütün

Bütün

POMONA - Frambuaz - Kırıntı

Kırıntı

POMONA - Frambuaz - Toz

Toz

*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir

UYGULAMA ALANLARI
Sağlıklı atıştırmalıklar
Müsliler
Granolalar
Çikolatalar
Pastacılık
Dondurmalar
Süt ürünleri
Dekorasyon

Freeze-dried frambuaz hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Frambuazı en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.

Farklı formatlarda üretebildiğimiz frambuaz perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.