FRAMBUAZ
Özellikler
Menşe | İthal |
Kurutma Metodu | Dondurarak Kurutma |
Yetiştirme Yöntemi | Konvansiyonel |
Nem | <4% |
Koruyucu | Hayır |

Besin Değeri 100g*
Enerji(kJ/kcal) | 1421/340 |
Yağ (g) | 4,4 |
-Doymuş yağ (g) | 0,2 |
Karbonhidrat (g) | 57 |
-Şekerler (g) | 34 |
Lif (g) | 34,3 |
Protein (g) | 7,6 |
Tuz (g) | 0,02 |
FORMATLAR
*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir
UYGULAMA ALANLARI |
Sağlıklı atıştırmalıklar |
Müsliler |
Granolalar |
Çikolatalar |
Pastacılık |
Dondurmalar |
Süt ürünleri |
Dekorasyon |
Freeze-dried frambuaz hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Frambuazı en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.
Farklı formatlarda üretebildiğimiz frambuaz perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.