ERİK


Özellikler

MenşeTürkiye
Kurutma MetoduDondurarak Kurutma
Yetiştirme YöntemiKonvansiyonel
Nem<4%
KoruyucuHayır
POMONA - Erik

Besin Değeri 100g*

Enerji(kJ/kcal)1448/346
Yağ (g)1,8
-Doymuş yağ (g)<0,1
Karbonhidrat (g)74
-Şekerler (g)64
Lif (g)8,71
Protein (g)3,9
Tuz (g)0,01

FORMATLAR

Dilim

Küp

Toz

POMONA - Erik - Dilim

Dilim

POMONA - Erik - Küp

Küp

POMONA - Erik - Toz

Toz

*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir

UYGULAMA ALANLARI
Sağlıklı atıştırmalıklar
Müsliler
Granolalar
Çikolatalar
Pastacılık
Dondurmalar
İçecekler
Besin takviyesi

Freeze-dried erik hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Eriği en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.

Farklı formatlarda üretebildiğimiz erik perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.