BRÜKSEL LAHANASI
Özellikler
Menşe | Türkiye |
Kurutma Metodu | Dondurarak Kurutma |
Yetiştirme Yöntemi | Konvansiyonel |
Nem | <4% |
Koruyucu | Hayır |
Besin Değeri 100g*
Enerji(kJ/kcal) | 1343/321 |
Yağ (g) | 2,5 |
-Doymuş yağ (g) | 0,52 |
Karbonhidrat (g) | 36,1 |
-Şekerler (g) | 21,8 |
Lif (g) | 34,3 |
Protein (g) | 26,9 |
Tuz (g) | 0,39 |
FORMAT
*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir
UYGULAMA ALANLARI |
Sağlıklı atıştırmalıklar |
Hazır yemekler |
Soslar |
Baharatlar |
Çorbalar |
Gıda bileşeni |
Besin takviyesi |
Dekorasyon |
Freeze-dried Brüksel lahanası hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Brüksel lahanasını en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.
Farklı formatlarda üretebildiğimiz Brüksel lahanası perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.