ARMUT


Özellikler

MenşeTürkiye
Kurutma MetoduDondurarak Kurutma
Yetiştirme YöntemiKonvansiyonel
Nem<4%
KoruyucuHayır
POMONA - Armut

Besin Değeri 100g*

Enerji(kJ/kcal)1502/359
Yağ (g)0,84
-Doymuş yağ (g)<0,1
Karbonhidrat (g)74,4
-Şekerler (g)61,1
Lif (g)18,6
Protein (g)2,2
Tuz (g)0,02

FORMATLAR

Dilim

Küp

Toz

POMONA - Armut - Dilim

Dilim

POMONA - Armut - Küp

Küp

POMONA - Armut - Toz

Toz

*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir

UYGULAMA ALANLARI
Sağlıklı atıştırmalıklar
Müsliler
Granolalar
Çikolatalar
Pastacılık
Dondurmalar
Süt ürünleri
İçecekler

Freeze-dried armut hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Armutu en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.

Farklı formatlarda üretebildiğimiz armut perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.