MANDALİNA


Özellikler

MenşeTürkiye
Kurutma MetoduDondurarak Kurutma
Yetiştirme YöntemiKonvansiyonel
Nem<4%
KoruyucuHayır
POMONA - Mandalina

Besin Değeri 100g*

Enerji(kJ/kcal)1615/386
Yağ (g)1,9
-Doymuş yağ (g)0,4
Karbonhidrat (g)88
-Şekerler (g)45
Lif (g)11,6
Protein (g)5,3
Tuz (g)0,08

FORMATLAR

Segment

Toz

POMONA - Mandalina - Segment

Segment

POMONA - Mandalina - Toz

Toz

*Besin değerleri literatürdeki mevcut bilgiler üzeriden hesaplanarak, yaklaşık olarak belirtilmiştir

UYGULAMA ALANLARI
Sağlıklı atıştırmalıklar
Müsliler
Granolalar
Çikolatalar
Pastacılık
Dondurmalar
İçecekler
Dekorasyon

Freeze-dried mandalina hiç bir katkı maddesi, koruyucu ve ilave şeker içermez. Mandalinayı en doğal haliyle, orijinaline en yakın şeklinde, lezzetinde ve besin değerinde (%97) kurutuyoruz.

Farklı formatlarda üretebildiğimiz mandalina perakende, yeme-içme ve endüstriyel gıda sektörlerinde %100 doğal, bozulmayan ve taze özelliklerini koruyabilen ürün arayan işletmelere alternatifsiz çözümler sunmaktadır.